Plutselig var det gått nesten en uke siden forrige oppdatering. Ting har virkelig gått i ett siden vi kom hjem fra ferie, og det har vært ting å ta igjen på alle fronter. Men siden sist har jeg vært i konfirmasjon til fetteren min, vært på jobb, feiret Mannen igjen, fått urinveisinfeksjon og vært på Rikshospitalet (mer om det i en egen graviditetsoppdatering). Og begynt å planlegge feiringene av min egen bursdag. Tenk at jeg blir 30 om bare halvannen måned! Sykt! Den store festen sist fredag var jo også for meg, men jeg klarte ikke å helt føle at jeg hadde bursdag, så må feire noen ganger til. Slår til med ekstra familiebursdag i år også, det er jo tross alt et rundt tall. 

Ellers er denne uka egentlig en jeg har gruet meg litt til, for tidlig i morgen drar Mannen til LA. Han skal holde innlegg på en konferanse, og blir borte helt til fredag om en uke. Ja, jeg vet at det bare er en uke, og ja, jeg vet at det er både bra og sunt å savne hverandre og bla bla bla. Men jeg misliker alltid når han er borte, for å være med ham er så mye bedre enn å ikke være med ham, enkelt og greit. Jeg blir bare ikke lei. Når det er sagt så gleder jeg meg jo til kvalitetstid med venner i uka som kommer. 


Vel. Nå er jeg klar for å bruke torsdagen min til å rydde i papirer og trene lunger. 
Vi talast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *