Gravid, The Mansion

Enda en uke forbi

Herregud, hvor blir tida av? Sammenlignet med forrige uke (da Mannen var i LA) har denne uka bare rast forbi. Ikke at vi har gjort så mye spennende, egentlig. Når sant skal sies klarer jeg ikke huske tilbake til hva jeg gjorde før fredag. Tidlig demens? 

På fredag feiret vi i hvertfall bursdagen til moren til Askeladden (sønnen til et vennepar), her hos oss. Stor suksess, hvor høydepunktet var da jentene slo guttene i Alias. Elsker Alias! Og alltid mye prestisje når det er guttene mot jentene, som det stort sett er. 

Resten av helgen har stort sett gått med til rydding og reorganisering av de tre oppbevaringsrommene vi har, Kottet, Boden og Syrin (ja, det er luksus å leve på 100 kvadratmeter). Vi har gjort det for å frigi plass til stæsj som følger med bebis, og for å kunne flytte ting ut av det som skal bli barnerommet (populært kalt Teblomst). Åh, jeg gleder meg sånn til å gjøre i stand rommet! Mamma kom også innom i dag morges med noe babyklær hun hadde kjøpt av venninne av en venninne, som importerte dette merket til Norge. Så fint og så bitte lite! 

Vi skulle ha vært hos Kusine, Samboer og Nevø i går, men de endte opp med å komme hit fordi jeg hadde så vondt i ryggen. Nevø er to og et halvt, og å være med ham er litt som å ha en krystallkule som spår fremtiden. Og den er hektisk! Hehe. Men full av glede og kjærlighet. 

Ja, mer spennende nyheter enn dette hadde jeg ikke denne søndagen. 


Håper dere har hatt en nydelig helg. Fred og kjærlighet til folket. 

2 comments on “Enda en uke forbi

  1. Men når kommer utstyrsguiden? Gleder meg til å se hva dere har kjøpt til baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *