Plutselig var det en uke siden forrige innlegg! Hva skjedde med det? Tiden har rett og slett løpt fullstendig fra meg. Jeg har hatt (og har) en god del å gjøre på jobb, jeg gjennomfører medarbeidersamtaler med alle assistentene, jeg har søkt mammaperm, jeg har vært litt forkjølet og dermed litt mer tappet for energi enn vanlig, og plutselig sitter jeg her en uke etter forrige innlegg, uten å egentlig skjønne hvor tiden har blitt av. 

I tillegg tar jo denne menneskelagingen en del energi. Det er nemlig ikke bare-bare å produsere et nytt individ, selv om formen min er forholdsvis god. Jeg hadde jo egentlig planlagt et nytt svangerskapsinnlegg på tirsdag, for da haddd jeg vært gravid i 200 dager, men tirsdag kom og gikk. Det får komme i morgen i stedet! Jeg må bare beklage, men jeg har noen deadlines på jobb neste uke, og jeg vil jo veldig gjerne at de skal forlenge meg (selv om jeg er borte i mammaperm ut august), og da må man gjøre en god jobb. 

Apropos jobb holder jeg faktisk på å logge inn på fjernarbeid på jobben nå, så må legge bort bloggen igjen. Men skal bare jobbe litt altså. Og det er ikke synd på meg, jeg har brukt halvannen time på å lese Aftenposten fra perm til perm, så helgefølelsen har fått senke seg. 


Vi snakkes i morgen, yndlingslesere! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *