Jeg trenger nattevakter!

Jeg er en jente på 30 som frem til sommeren 2013 studerte sosiologi ved Universitetet i Oslo. 16.06.13 var jeg utsatt for en fallulykke og brakk nakken. Dette gjorde at jeg fikk en alvorlig skade på ryggmargen og havnet i rullestol, med komplett lammelse fra brystet og ned, samt delvis lammelse i armene. 

På fritiden er jeg ivrig fotballsupporter, vindrikker og brettspiller. Jeg tilbringer mye tid med venner, liker å reise og å bare kose meg hjemme med mannen. I tillegg bruker jeg selvsagt en del tid på jobb, husarbeid og handling. Jeg jobber for tiden i en 65%-stilling på Folkehelseinstituttet.

I desember får mannen min og jeg vårt første barn, og jeg skal dermed ut i permisjon. Det gir meg et økt behov for hjelp fra januar-august 2017. For at mannen min skal slippe å stå opp hver eneste natt trenger jeg nemlig noen som kan hjelpe meg med amming, bleieskift og trøst om nettene. Når babyen og jeg sover er det selvsagt lov for deg å ta deg en lur også, men all nattjobbingen vil telle som våken nattevakt. På dagene er jeg i utgangspunktet dekket av de assistentene jeg har per dags dato.  

Arbeidet vil primært forekomme mellom 23 og 07.30, men mulighet for forlengelse/utvidelse til dagarbeid kan bli aktuelt. Å kunne snakke godt norsk er et krav, fordi mye av jobben går ut på å kommunisere med meg. Erfaring med lignende arbeid er positivt, men ikke et krav. I tillegg er det nødvendig at du liker å omgås spedbarn. Personlig egenhet vektlegges, da kjemien mellom deg og meg må stemme for at vi begge skal trives. Jeg foretrekker å ha kvinnelige assistenter, da arbeidet er relativt intimt. Jeg bor på Løren i Oslo. 

Avhengig av hvor mye de aktuelle kandidatene kan jobbe, søker jeg en til to nattevakter i 20-60%-stillinger. Gjerne skriv i søknaden hva slags type stilling/hvor mange nattevakter i uka du er interessert i. Stillingene passer bra som en deltidsjobb ved siden av studier. Det blir oppstart tidlig i januar. De er i utgangspunktet midlertidige stillinger, men med mulighet for forlengelse. 

Søknad og CV kan sendes til carine.bpa@gmail.com. Har du spørsmål kan de også sendes på epost. Søknadsfrist 04.11.16.
Gjerne del!

4 comments on “Jeg trenger nattevakter

  1. Hei! Jeg ville bare si at jeg er også ryggmargsskadet (th4) og gravid for første gang:-) jeg skal ha en jente i Januar:-)

    1. Oi, gratulerer! Så spennende! Du får sende meg en e-post på carine.odegaard@gmail.com om du vil at vi skal utveksle erfaringer med hjelpemidler eller hva som helst. Selv om jeg ikke har håndfunksjon tipper jeg det er en del som er likt ?

  2. Hei!

    Så deg og mannen på Barnas Hus i dag! Hadde lyst til å gå bort å si hei, men akkurat vognkjøpopplevelsen tenkte jeg at dere skulle få ha helt i fred <3 Men om jeg hadde gått bort til dere ville jeg sagt at du generelt virker som et eksempel til etterfølgelse! Positiv, løsningsorientert og engasjert! Tusen takk for en flott blogg 🙂 Og lykke til med fremtiden alle 3! PS! Håper på blogginnlegg om vognkjøpet (selv om jeg så dere foran kassen og regner med å ha sett resultatet ;))

    1. Hehe, det var omtenksomt av deg! Men det er helt lov å komme bort å si hei neste gang. Vognkjøpeopplevelsen ble uansett litt spolert av at ekspeditrisen konsekvent henvendte seg til assistenten og (litt til) Mannen i stedet for meg. Hun er jo ikke gravid. (Det ble hun snurt for og, hehe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *