Og vipps, så var det søndag igjen! På fredag hadde jeg tidsfrist på tre ting på jobb. Ikke veldig store ting, men alt må gjøres, og alt tar tid. Det har derfor vært en uke med en god del jobbing. I tillegg har jeg hatt to medarbeidersamtaler med assistenter, et Dagbladet-intervju, en legetime og en sykehustime, to kvelder med venner, henting av bestilte varer på Barnas Hus, en dåpsfest og i dag en dag med sammenskruing av babymøbler. Puh! Nesten slitsomt bare å ramse opp. 


Mannen har skrudd sammen sengen til lilleputt i dag, i tillegg til stellebordet/stellekommoden.


Vogna ble også hentet i går. Skal vise den frem litt nøyere senere! 

Nå roer det seg fremover, heldigvis. Litt mindre å gjøre på jobb og snart ferdig med medarbeidersamtaler. Det hjelper mye. Men så skal jeg jo ansette nye da, så noe å henge fingrene i er det alltids.. I tillegg er det jo kun litt over en uke til min bursdag, og så er det bare å forberede seg på førjulstid, PhD-disputas for Mannen og til slutt fødsel. Og ekte jul. Så kanskje det egentlig ikke roer seg likevel? Det er i hvert fall koselige ting å se frem i mot! 

I dag er håret et kråkereir og området under øya helt blå, så bruker et bilde fra i går i stedet: 


Dette var fra før jeg dro i dåpsfest i går. 

Jeg møtte pappa på legesenteret på onsdag, og han var skuffet over at jeg ikke så mer gravid ut. Det er sant at magen ikke ser kjempestor ut, men det er definitivt en voksende kul der. Kommer litt mer frem på dette bildet enn det gjorde på onsdag. Men går med et stramt belte, som selvfølgelig gjør at jeg ser litt mindre ut enn uten. 


Måtte selvsagt ta med den obligatoriske selfien! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *