Ettersom 30-årsdagen min er på tirsdag, en av de kjedeligste dagene i uka, har jeg beslaglagt både helgen før og helgen etter til bursdagsfeiringer. Mest denne helgen, hvor det står både et lite venninneselskap og en familiebursdag på planen. (I tillegg til middag med svigers i kveld, men det har ikke noe med min bursdag å gjøre.) 

Jeg gleder meg som en liten unge, som jeg alltid gjør, til bursdagen min, selv om det for første gang er med en bismak. 30. 30! Ferdig med 20-årene! Jeg vet ikke om jeg er klar for det, altså. Joda, jeg har mann, leilighet, bil og unge på vei, så på mange måter er jeg jo “voksen”, men jeg føler meg ikke voksen. Mine yngste assistenter er 22, og jeg tar meg selv stadig i å tenke at vi er jevngamle, men vi er jo ikke det. I dag morges sa en av dem at hun fikk dèja vu, og jeg sa “det er feil i Matrix”. Hva svarte hun? “Det er feil i hva for noe?” Hun hadde ikke sett, eller en gang hørt, om filmen the Matrix. What? Ikke at det er min yndlingsfilm, men jeg er så vant til at “alle” har sett den, og dermed tar referansen. Men the Matrix kom ut året hun fylte fem år. Hvor mange filmer fra 1991 tar jeg referansene fra? Ikke mange. Så da er jeg kanskje gammel allerede, selv om jeg ikke er 30.. 

Hehe, dette ble et klassisk Carine-blogginnlegg, som egentlig skal handle om en ting, men som ender opp med noe helt annet. Stream of consciousness, lenge leve! 


Her er meg fra i går. Var hos frisøren for første gang siden april, og fikk kortere hår. Frisøren hadde god tid, og krøllet håret mitt, men dessverre ble det litt ødelagt av regnet. 

Uansett; god helg!

15 comments on “Bursdagshelg #1

 1. 30 er ingen alder. Jeg fyller 38 på mandag og følte meg plutselig veldig gammel. Egentlig føler jeg meg mer som 25 🙂 Gratulerer med dagen på forskudd. Håper du får en super feiring!

 2. Gratulerer med dagen som er i morra. Bare digger deg selv om jeg ikke kjenner deg. Selvironi er alltid bra og ha

 3. Kjære Carine ?
  Gratulere så mye med dagen din idag ??Håper du får en toppers dag ???
  Klem

 4. Kjære deg ? Gratulerer så mye med 30 års dagen. Tipper dette blir ditt beste år så langt, du skal jo bli mamma. Håper du blir skikkelig bortskjemt i dag!

  1. Tusen takk! Ja, jeg krysser fingrene for at det tar fokuset bort fra “30-årskrisa” ?

 5. Gratulerer med dagen i går! Ønsker deg en strålende start på 30-åra? Du har jo masse fantastisk i vente! Alt godt til deg og dine ? Stor klem fra Sofie

 6. Grattis!
  Neste år blir verre – da er du i kategorien 31-40… He he

  Kos deg et helt år til i kategorien 21-30!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *