Hei sveis!

Siden sist har jeg hatt både en og to og tre bursdagsfeiringer og blitt 30 på ordentlig, men det har likevel vært noen tunge dager, for jeg har også vært (og er) syk. Det begynte på søndag og har ikke gitt seg enda, så i går ble jeg sykemeldt ut uka. Og det er ikke den diggeste sykdommen heller, for jeg har fått meg en tarminfeksjon. Uten å gå i detalj vil jeg si at det er ekstra utfordrende når man ikke har helt kontroll over tarmfunksjonen sin. Nå har det i retrospekt gått ganske fint, men jeg må innrømme at jeg ikke var så veldig høy i hatten på søndag kveld og mandag. Jeg vet ikke helt hva jeg har blitt syk av, men lurer på om det er av tunfiskpålegget mitt. Det er det eneste jeg kan komme på at bare jeg har spist. Det er jo ingen andre som har blitt syke. Jeg tilbrakte hele mandag og store deler av tirsdag (bursdagen min) i senga, men alt i alt vil jeg si at almenntilstanden har vært overraskende god. 


Men jeg måtte selvsagt feire litt også! Mamma og samboeren hennes, pappa og samboeren hans, tante, svigermor, svigerfar og svigerinne var her på kake og kaffe på kvelden. Det skulle vært middag, men det skjedde ikke. Men jeg er veldig glad for at vi fikk gjennomført, og at jeg fikk sett alle. Mamma hadde laget den beste og luftigste ostekaken jeg noen gang har spist, men jeg måtte nøye meg med en bit. Jeg fikk vanvittig mye fint, både på dagen og i helgen. Og så mange gratulasjoner! Herregud, jeg blir så rørt! Til og med noen av dere, vakre lesere, tok dere tid til å gratulere meg. Jeg blir så glad! Alt i alt har jeg ikke noe å klage på. 

Nå gjenstår det faktisk en feiring til, på lørdag, før neste store hendelse er ankomsten til lille knøtt. Krysser fingrene for at jeg er blitt frisk innen lørdag. Trodde sånne magegreier skulle være raskt over, jeg? 

4 comments on “30 år og syk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *