Så rørende med de vennene og familiemedlemmene som ringte eller sendte meg melding i går, og lurte på hvordan det hadde gått på Riksen. Vi skulle jo lagt “plan A”, og fått både dato og forløsningsmetode, men det ble ikke noe av. Timen ble utsatt på grunn av “uforutsette hendelser på sykehuset”, og vi skal dit på tirsdag i stedet. Kjipt fordi jeg hadde datoen 3.11 så veldig i hodet, men samtidig er det jo ikke lenge til tirsdag heller. 


(Jeg ser rynkene er på plass rundt øynene på dette bildet. Ingen spøk å bli 30, dere!)

I dag er også en spennende dag. Ikke like spennende som på tirsdag, selvfølgelig, men i dag skal jeg ha ansvarsgruppemøte/IP-møte. Det innebærer at ergoterapeut, fysioterapeut, lege, saksbehandler for BPA, assistent, (vanligvis, men ikke i dag) Mannen og jeg møtes og snakker om hverdagen min/vår, utfordringer og løsninger. Det er en semi-årlig greie, som nå har blitt fremskyndet et par måneder på grunn av Prosjekt Baby. Vanligvis synes jeg at det er litt mye byråkrati og litt lite konkret som kommer ut av disse møtene, men denne gangen synes jeg det er fornuftig, fordi vi skal gjennom en stor omveltning av hverdagen om få uker. Da er det viktig for meg at det offentlige/terapeutene, som jeg må forholde meg til enten jeg vil eller ei, vet hvordan jeg/vi ønsker at barselperioden og foreldreskapet skal være, og at jeg vet hva jeg må forholde meg til av begrensninger og retningslinjer og jeg vet ikke hva. 

Jeg er mest spent på mitt nye BPA-timevedtak, i tillegg til hvordan fysioterapitilbudet vil være over nyttår. Nå blir det endringer på hele ordningen, og ikke lenger gratis fysioterapi (alltid best å ta fra de fattige og gi til de rike, vet dere!). I tillegg har den ene av mine to fysioterapeuter ikke fått forlenget kontrakt etter 12 år på midlertidige kontrakter og i vikariater, så det blir spennende å høre hvordan dette skal bli fremover. 

Vel. Nå må jeg jobbe. Liker ikke å blogge på jobb, men følte det var så evig lenge siden jeg hadde gitt lyd fra meg! 

God helg, alle fine <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *