Merkelig søndag i huset i dag. Vi begynte med å se skisprint på TV, som markerer at skisesongen (og dermed vinteren) er i gang. Deretter dro Mannen til Ullevål for å se laget sitt (RBK) spille cupfinale. Selv ser jeg kampen på TV. Men fotball er da en sommeridrett? 


Parallelt pakker jeg (les: assistenten) inn julegaver. Sesongforvirringen er komplett. Jeg innser at det er min egen skyld at jeg blander inn jul i alt dette, men det er fordi vi har annet å gjøre i desember. 


Mannen og jeg fikset omtrent alle julegavene på fredag. Så deilig å fikse alt på en gang. Jeg kan virkelig anbefale Sandvika storsenter en ukedag i november på dagtid. Dette er tredje året på rad vi gjør det sånn. Null kø, null stress, kun hygge. Det fordrer planlegging da, så klart. 

Jeg gleder meg til søndag om en uke, da er det første søndag i advent, og man trenger ikke lenger å unnskylde seg for å spille julesanger og drikke lettjulebrus. Vi skal sparke i gang adventstida med Julegrøtfest. Det pleier egentlig å være siste helg før jul, men da er vi i år sannsynligvis på sykehuset, og hvis vi er hjemme har vi nok uansett ikke lyst eller overskudd til å ha grøtfest. Men selv om adventstida begynner på søndag er jeg ikke noe mindre sesongforvirret. Søndagen etter spiller nemlig Stabæk kvalikkamp for fortsatt spill i Tippeligaen. 4.desember, dere! Snakk om strålende planlegging av NFF. 

Vel. Nå må jeg følge med på andre omgang. God søndag. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *