C´est moi, Gravid, The Mansion

Første helga i advent

Her er det Michael Bublè på høyttaleren, juleputer i sofaen og julegardiner i vinduene. På salongbordet er adventsstaken klar, og på spisebordet er det både svibler, klementiner og pepperkaker. I tillegg har vi lagt lyslenke i hekken, for ikke å snakke om at alle julegaver er handlet og ligger klart. Åh, jeg bare elsker advent, juletid, lys og kos. 

Jeg har fortsatt en del pynt i esker, men det får vente til det nærmer seg jul litt mer. Grunnen til at vi har pyntet såpass allerede er at jeg i dag har hatt “julebord” (les: julelunsj) med assistentene, og i morgen er det julegrøtfest med venner. Jeg tror nisser og sånt må på plass før jeg drar på sykehuset den 12.12, men juletre må vente til vi kommer hjem fra sykehuset igjen. Jeg gleder meg veldig til å pynte treet i år, med en liten tass liggende og sove ved siden av. (Eventuelt skrikende på fanget, mens Mannen pynter. Vi vet jo ikke hva slags barn vi får..)

Jeg må vise dere siste tilskudd i garderoben til lille I. Moren til en av assistentene (!!) mine har strikket noen nydelige og myke votter, et skjerf og en lue. Alt bare siden onsdag. Så utrolig snillt! Se på dette da: 


I kveld er jeg klar for lefse, sild, sylte og julefil.. nei, vent! Sjakk! Det blir en koselig kveld med Mannen. Viktig å nyte siste rest av alenetid, hehe. God helg, fininger! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *