Gravid

En kjapp oppdatering

Jeg har vært enda mer fraværende enn jeg pleier denne uka, for jeg har vært syk. Endte på fødeavdelingen på sykehuset på onsdag, ettersom vi ikke helt klarte å tolke symptomene. Sov over til torsdag, og så vært der både i går og i dag, men fikk sove hjemme. Det viser seg nå at jeg hadde en virusinfeksjon i kroppen fra tirsdag til torsdag, men det var egentlig flaks, for da fant de nemlig også ut at jeg er nærmere fødsel enn de forventet. Det betyr enkelt og greit at keisersnittet er fremskyndet til førstkommende tirsdag, for å være sikker på at de får ham ut før jeg går i aktiv fødsel. Sååå. Det er bare tre dager til! Og om bare to dager skal Mannen disputere (forsvare doktorgradsavhandlingen sin), så det går unna i det Øien-Ødegaardske hjem for tiden. 

Vi snakkes fra sykehuset, folkens! 

22 comments on “En kjapp oppdatering

  1. Ojj,det er julegavene sin det.
    Vesla vår kom den 7.desember for (snart) 11 år siden. Nyt tiden nå og lad opp så godt det lar seg gjøre. Snart er dere enda nærmere knyttet gjennom en lite kjærlighet.

  2. PS. ..julegavEN,+en litEN nyfødt kjærlighet. (er så glad i rettingen til tlf min?).

  3. Oi, lykke til med både disputas (er det det man sier?) og fødsel! Mye på en gang, men det klarer dere fint 🙂 Gleder meg til neste oppdatering! Stor klem fra Sofie

  4. Jeg håper at alt går helt strålende med disputasen i dag og fødselen i morgen. Lykke til!

  5. shit, jeg oppdaterer bloggen din oftere enn skam-siden, det er ganske vilt. superspent på morgendagen!!

  6. Jøss, det betyr at det blir baby i morgen. Lykke til. Ååååå kommer til å sjekke bloggen ofte nå fremover ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *