Hei dere! Tusen takk for alle lykkeønskninger! Jeg beklager at det ikke har vært noe lyd fra meg siden tirsdag, og jeg lover å komme med en oppsummering av denne uka litt seinere, men allerede nå kan jeg si at på tirsdag kom lille I til verden. Det er hektisk på sykehus med ryggmargsskade og keisersnitt, og vi er her fortsatt på ubestemt tid. Alt er i orden med alle tre, og vi nyter å lære den nye verdensborgeren å kjenne. 

29 comments on “Endelig

 1. Gratulerer såå mye med prinsen ??? ? Jeg fikk mitt første barnebarn, verdens nydeligste prinsesse i går ? Så nå blir det en veldig koselig jul for både dere og for vår familie. Lykke til videre i livet med den lille sjarmøren ❤️ Gleder meg til å se bilder og følge han i utviklingen ?? Stor klem fra Eldbjørg ?

 2. Gratulerer såå mye med prinsen ??? ? Jeg fikk mitt første barnebarn, verdens nydeligste prinsesse i går ? Så nå blir det en veldig koselig jul for både dere og for vår familie. Lykke til videre i livet med den lille sjarmøren ❤️ Gleder meg til å se bilder og følge han i utviklingen ?? Stor klem fra Eldbjørg ?

 3. Gratulerer med prinsen.? Jeg har ventet i spenning på oppdatering. Håper alt er fint med den nye fine familien.

 4. Så godt å høre at alt står bra til! ?Bare å ta i mot all veiledning man kan få, ihvertfall trengte jeg mye hjelp med ammingen. Var fem dager på sykehus med nr 1 og tre dager med nr 2. Godt å komme hjem også, men best å vente til det viktigste er på stell. Håper dere føler dere godt tatt vare på.

 5. Puh.
  Det var en betryggende oppdatering. Gratulerer med underet. Mye nytt og til tider skummelt i starten, men du verden for en fantastisk tid og spennendes år dere går i møte. Kjærligheten til eget barn slår knockout på ALT av følelser.

 6. Gratulerer! Jeg har sjekket deg like ofte for oppdateringer som hos Skam denne uka ?

 7. Gratulerer så mye med prinsen! ? Det største en opplever i livet er å få barn! Nyt stundene! Klem til alle 3 fra Sylvi.

 8. Gratulerer med lille I. Bra og høre at det går bra, og gleder meg til navnslippet. Guttenavn på I.

 9. Gratulerer så mye med den lille prinsen ?
  Ta imot alle hjelp og støtte dere kan og nyyyt den lille ?
  Ønsker dere alt godt og lykke til videre med en ny liten sjef i huset ??
  Klem

 10. Gratulerer! Så godt å høre at alt har gått bra og at dere har det fint alle tre? Sikkert lurt å være på sykehuset så lenge dere kan. Det er godt med lett tilgang til fagfolk i starten, og greit å få litt oppvartning i form av ferdige måltider? Kos dere! Gleder meg til å følge dere videre på ferden ?

 11. Gratulerer!!!!!! Ingen grunn til å unnskylde deg for manglende skriving, hallooooo, du har født en liten gutt! Nyt tiden, klem til dere alle.

 12. Gratulerer så masse. Er vel fler enn meg som har vært inne på bloggen hver dag nå for å se om du hadde en liten oppdatering. Nytt tiden på sykehuset til å bli kjent med den lille .

 13. Gratulerer såå mye! Det er fantastisk å være mamma – og overveldende, altoppslukende og litt (eller veldig) slitsomt i starten. Men så går det seg til når man lærer hverandre å kjenne. Plutselig husker man ikke hvordan det var før.

  Jeg er spent på navnet og fødselshistorien hvis du vil dele den da. Holder en knapp på Iver ?

 14. Kjære Carine! Jeg titter innom bloggen din fra tid til annen – og er imponert av dine beskrivelser av hverdagen din som krever litt mere enn mange andres! Ble så glad på deres vegne da du delte nyheten om graviditeten, og sender dere de varmeste gratulasjoner nå som lillemann har sett dagens lys. Kos dere masse i jula og tiden fremover <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *