(Ny) hverdag, Gravid

Når døgnet går i tretimerssyklus…

…så blir det ikke tid til like mye som vanlig. En time mating og pumping etterfulgt av to timer til å fikse egne primærbehov, andre ting som må gjøres og selvsagt; kosing med det nye familiemedlemmet, før det er spising på nytt. 

På tirsdag kom vi hjem fra sykehuset, og det var så deilig! Endelig tid til at vi tre kan pakke oss inn i en liten babyboble, og bare bli kjent med hverandre. Vi har et besøk om dagen (stort sett), og det er nok til at jeg føler at jeg ligger på etterskudd med alt hele tiden. Oi, har glemt medisinene mine. Oi, har glemt å drikke. Oi, har glemt å spise. Men når det å titte ned på en sovende baby plutselig er det mest meningsfylte som finnes i hele verden, så må alt annet vike. For en liten periode, selvsagt. Man kan ikke være tullerusk for alltid. 

Så langt er lille Iver (ikke noe stor ståhei rundt noe navneslipp her altså, men jeg har ikke for vane å omtale noen på bloggen ved deres (ekte) navn, så han vil bli hetende lille I her) veldig grei å forstå seg på. Han gråter om han er sulten, har noe i bleia eller må få ut luft, men ellers sover han eller titter rundt seg. Jeg vet at dette kan endre seg når som helst, men enn så lenge har vi å gjøre med en liten fyr som er superhappy så lenge han får ligge på brystet til mamma eller pappa. 


I går var vi på vår første trilletur, hvor vi kjøpte juletre. Altså, jeg dør litt av hvor idyllisk jeg synes det er med en nyfødt i førjulstida. 


Vel. Nå må jeg ta poden på brystet. Mamma trenger kos! God helg. 

7 comments on “Når døgnet går i tretimerssyklus…

 1. Gratulerer 🙂

  Må bare si jeg er utrolig imponert over deg som går igjennom et svangerskap og velger barn etter en så stor omveltning av livet.
  Det står det stor respekt av!

  God jul ?

 2. Å! Se på dette da! Her har jeg virkelig ikke fulgt med i timen, plutselig så har du fått en liten baby jo <3 Så herlig! Gratulerer så mye til dere alle sammen 🙂

 3. Gratulerer så mye med den nye verdensborgeren. 😀
  For ett flott navn!
  Ønsker dere en god jul og en magisk periode i babyboblen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *