Med Disneys ord: Fra alle oss til alle dere; en riktig god jul! 


Vi startet feiringen i forriggårs, med Pappa og samboeren hans. Veldig koselig. Med skilte foreldre blir det noen ekstra middager i juletida. Viktig å få kvalitetstid med alle!

I går hadde Mannen og jeg vår årlige juledate med Love Actually. Den har vi sett hvert år de 11,5 årene vi har vært kjærester, og for fem år siden fridde han rett før vi satte på filmen. I går var det film tilbakelent i senga, med babyen på brystet. Så utrolig fint, og en god anledning til å tenke på hvor utrolig heldig jeg er som har verdens beste Mann og verdens fineste baby (helt objektivt, selvsagt. Hehe). 

I dag kommer svigerforeldrene mine og Mannens søsken. Det blir koselig, med både julegrøt og hjemmekokt juleskinke. Svigerfar er sykt god på kjøkkenet. Svigerinnen min er gravid, og lille I får ei lita kusine i mars. Vi gleder oss! 

Som dere skjønner er det bare babylykke og julelykke på alle kanter. Men det betyr ikke at alt er rosenrødt. Vi har for eksempel ikke fått innvilget en eneste ekstra bpa-time, selv om jeg søkte om timer til nattevakter (dette kommer i eget innlegg når jeg har overskudd). I tillegg har NAV gjort et galt vedtak, som jeg jobber med å få omgjort (eget innlegg kommer her også). Men nå som det er lille julaften er det lov å ignorere forvaltningsproblemer. 


God jul til alle! 

4 comments on “God jul!

  1. Den ble sendt før den var ferdig skrevet så da kom det en ny like etterpå, så denne kan godt slettes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *