(Ny) hverdag, C´est moi

Bloggen (nesten) 3 år! 

Nå er det ikke mange dagene igjen til nyttårsaften, og da er det tre år siden jeg opprettet bloggen. (Dengang var det på blogg.no, men jeg er fornøyd med å ha flyttet over til mitt eget, reklamefrie domene.) På disse tre årene har mye av hverdagslivet forandret seg, faktisk flere ganger, men de største endringene har skjedd det siste året. 

For ett år siden feiret vi nyttår med noen av våre nærmeste venner, hvorav to av gjestene var gravide. Jeg husker at da vi var ute i parken ved midnatt, så stod de der med hver sin kommende barnefar og ønsket 2016 velkommen. Jeg vet jo ikke hva de sa til hverandre, men jeg antar at det var knyttet stor spenning til det kommende året, hvor de skulle bli foreldre for første gang. Mannen og jeg hadde jo også veldig lyst på barn da, og var i gang med å prøve. Da klokken ble 12 tenkte jeg at ved neste nyttårsaften, da håper jeg at det er jeg som står (sitter) her og er gravid, og ser frem til et år hvor vi også blir foreldre. Lite visste jeg at innen neste nyttårsaften, som altså er på lørdag, har vi allerede blitt foreldre. Selv om vi jobbet for det også rundt juletider i fjor, hadde jeg egentlig ikke sett for meg at det skulle skje alt i 2016. Men det gjorde det altså, og i år skal vi ønske det nye året velkommen sammen med det nye familiemedlemmet, på vår egen platting. 

Jeg elsker at man ikke vet hva fremtiden bringer. Det har skjedd ubeskrivelig vonde og ubeskrivelig gode ting i mitt liv, og jeg er glad jeg ikke har vært forberedt på noe av det. Nå er straks et nytt år i gang, og jeg gleder meg veldig til å oppleve det. Jeg vet jo ikke hva som skal skje, men med Mannen og lille I ved min side er jeg veldig sikker på at 2017 skal bli et bra år. 


Gledelig jul! 

2 comments on “Bloggen (nesten) 3 år! 

  1. Hei Carine, jeg blir helt rørt av din fantastiske innstilling til livet! Du er virkelig et forbilde for meg og mange andre, og et levende bevis på at det avgjørende er ikke bare hvordan man har det men hvordan man tar det! Nå står dere i inngangen til et nytt år, med en liten pjokk som skal vokse seg stor og lære masse. Jeg ønsker dere av hele mitt hjerte et fantastisk bra år, og gleder meg til å følge dere videre på ferden! Stor klem fra Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *