C´est moi

2016: En oppsummering i 12 bilder

Januar (nyttårsaften hos Shandreas)

Februar (rocker pysjen)

Mars (avdelingsseminar med jobben i Budapest)

April (bryllupet til Shandreas)

Mai (nasjonaldagen)

Juni (tanten min ble 50)

Juli (København med Shandreas)

August (ferie i Champagne)

September (30-årsfeiring med syv andre)

Oktober (30 år)

November (babyshower)

Desember (klar for hjemreise fra sykehuset)

8 comments on “2016: En oppsummering i 12 bilder

  1. Jeg ønsker deg og din familie et riktig godt nyttår! Håper 2017 blir et godt år for oss alle!
    Nyttårsklem fra Sylvi.

  2. Et fabelaktig år for dere Carine! Jeg ønsker dere alt godt for 2017 og håper du fortsetter med bloggen:-)

  3. Kjære Carine, gratulerer så mye med “lille mann”. Ønsker deg alt godt av hele mitt hjerte. Du er et fantastisk menneske, stå på!
    Ønsker deg og dine kjære et riktig godt nytt-år. Carine du har så mye å tilby denne kyniske verden. Ditt smil og stå på vilje er beundringsverdig. Du har gitt håp til mange mennesker i vanskelig livssituasjon. Du har også gitt omsorgsarbeidere innsikt i hva vi kan gjøre for å forbedre oss. Du har satt ord på ting som ingen andre har gjort før. Håper du vil skrive bok om hvordan vi kan bli flinkere til å yte god omsorg overfor funksjonshemmede. Du har en unik akademisk bakgrunn og høy sosial og emosjonell intelligens, og ikke minst en veldig objektiv måte å reflektere kritisk på. Jeg håper du vil dele din kunnskap med oss slik at vi kan utvikle oss til å bli bedre omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, sosialarbeidere og bruker styrt assistenter. Du bør utgi faglitratur sammen med din mann. Ønsker deg lykke til av hele mitt hjerte.

    1. Wow, tusen takk! Dette er en sånn kommentar man må printe ut og henge på veggen til dårlige dager. Veldig hyggelig at du synes jeg har noe å bidra med, og tilbakemeldinger som dette er hovedmotivasjonen til å fortsette. Vet ikke om det blir faglitteratur med det første, men jeg skal i hvert fall holde bloggen i livet en stund til. Litt seint, men godt nytt år til deg også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *