Institusjonsliv, Tetramamma

Lokalpolitisk dagsorden 

Vil anbefale å lese dette innlegget før du leser videre: Godt nytt år

Jeg har fått veldig mange kommentarer på innlegget over, og jeg setter utrolig stor pris på all sympati, forståelse, tårer og sinne på mine vegne. Det er hyggelig å vite at vi har folk på vår side, selv om visse mennesker ikke ser på vår situasjon med samme øyne. 

Da vi først klagde på vedtaket fikk vi svar, hvor det stod at de skulle saksbehandle klagen raskt og komme med svar senest 09.01.17. Vi var imponerte, og veldig glade for at bydelen endelig så poenget med å få fortgang i saken. Men. Vi tok selvsagt gleden på forskudd, for 06.01.17 fikk vi nytt brev, der de varslet at de måtte ha juridisk bistand og at det derfor ville ta ekstra tid. Neste frist ble 10.02.17. Der og da føltes det veldig lenge til, men nå er det bare halvannen uke igjen. Og det har gått fint frem til nå, da lille I har vært en sovebaby. Det ser ut til å endre seg til det verre nå, men nå går det an å se lyset i enden av tunnelen. Gitt at vi får medhold, så klart. 

Jeg kan ikke se for meg at vi ikke får medhold, men jeg var jo like sikker på at vi skulle få innvilget timer da vi søkte. Dersom vi ikke får medhold er neste instans å klage til fylkesmannen. Da er det en ny runde med å vente på svar, og tiden med behov for nattevakt blir stadig brukt opp. Vi kommer imidlertid ikke til å gi oss, for vi synes at selve prinsippet er så viktig. Dersom en bruker med BPA har mulighet og lyst til å være hjemme i permisjon med barnet sitt, så skal hun/han få lov til det. Jeg mener ikke at alle funksjonshemmede som får barn må løse det på samme måte som Mannen og meg, men at de som kan og vil, bør få velge dette selv. Derfor ble jeg veldig glad for at denne e-posten tikket inn forrige uke: 


Jeg sitter i bydel Grünerløkkas Råd for funksjonshemmede (RFF), og der sitter også en av de folkevalgte i bydelsutvalget (BU). Det er hun som har sendt denne e-posten, og jeg gleder meg masse til å se hva slags svar hun får. Det er jo selvsagt ikke sikkert at det blir gjort noe med, men nå har i hvert fall problemene mine nådd de som kan gjøre noe med dette. Det er veldig gøy! Og en av de positive bieffektene av å ha blogg! 

2 comments on “Lokalpolitisk dagsorden 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *