C´est moi, Toppblogger

Må huske å pleie kjendisstatusen

Når du blir forelder handler plutselig alt i livet om den lille krabaten, og ingenting annet betyr noe. Selv om det er greit i starten, er det viktig å huske på de andre delene av livet også. Det er viktig både for liten og stor, egentlig. Det er derfor jeg er glad for å kunne si at jeg har ikke glemt at man må pleie kjendisstatusen. Jeg er jo tross alt en super F-kjendis, og en av Norges største rullestolbloggere, og det sier ikke så rent lite. Hehe. 

Så nå skal dere høre. Først kan dere lese om undertegnede, Mannen og lille I i Dagbladet Magasinet lørdag 04.03. Dette blir en slags oppfølgerreportasje fra den de lagde i 2014. Jeg tror den kommer både på Dagbladet pluss (bak betalingsmur) og i papiravisa. Bare å telle dagene, folkens!

Når lykken over å ha lest om oss har lagt seg, men dere bare må ha mer, kan dere booke billetter til en forestilling av Tarjei Westby på Teaterhøgskolen i Oslo. 


Tarjei er mest kjent for å ha spilt Goggen Anker-Hansen i Hotel Cæsar. Han er en venn av en venn av meg, og oppdaget bloggen gjennom Petter. Oppgaven hans er å lage en forestilling alene, med en karakter som er veldig fjern fra ham selv. Så kvinnelig rullestolblogger var det han gikk for. Han bruker veldig mange av de tidlige blogginnleggene mine, i tillegg til egne tekster. Jeg har lest manus, og det er utrolig merkelig å se dine egne ord med andres tolkninger. Men Linnea Myhre har sett boka si på scenen i Trondheim, og jeg vil ikke være dårligere. 

 

Vel. Nå må jeg være mamma igjen. God helg! 

2 comments on “Må huske å pleie kjendisstatusen

  1. Stilig! Du kan ikke kalle deg F-kjendis når noen skriver et teaterstykke om deg. Gleder med til å lese om deg. Bor dessverre for langt unna til at teatertur er aktuelt. Skal du se det selv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *