Med Dagbladetartikkelen ute er det bare å stikke fra byen så fort som mulig. Orker ikke alt presset som følger med det å være kjendis. Neida. Joda. Neida. 

Vi skal ut av byen i morgen, på vår første tur som familie. Og vi skal sammen med… hele mammas familie. Jepp. Mamma er en del av en søskenflokk på fire, og alle skal med. Pluss familiene til alle sammen, og mormoren min. Det er med andre ord duket for et vaskeekte familiedrama, eh, nei jeg mener familieselskap. Destinasjonen er Fageråsen i Trysil, der hytta vår ligger. De fleste av oss skal bo på hotell fordi det er ikke på langt nær plass til alle på hytta. 

Jeg er veldig spent på hvordan selve forflytningen fra A til B blir, for vi reiser ikke akkurat lett med et spedbarn og en ryggmargsskadet. Det blir en fin test, for til sommeren skal vi til Danmark med et (kanskje to eller tre) vennepar, og jeg er spent på om vi kommer til å få plass til alt vi trenger i bilen. 


Kos dere med artikkelen vår, på DB+ i dag og i DB Magasinet på lørdag! 

http://www.dagbladet.no/nyheter/carine-30-ble-lam-da-hun-falt-ut-fra-et-vindu-na-har-hun-blitt-mamma-til-iver/66401211

3 comments on “Ut på tur, aldri sur

  1. Hei! Har fulgt dere fra dag 1 på bloggen, rørende og flott å se dere i Dagblad Magasinet i dag!
    Klem fra Bente❤

  2. Hei 🙂
    spent på å høre hvordan det gikk med bilen fikk dere alt på plass?

    1. Hehe, ja, det gjorde vi faktisk! Men vi satte igjen manuell rullestol hjemme. Det kan vi ikke gjøre i sommer, så jeg er litt bekymret for hvordan det skal gå da..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *