Reise, Tetramamma

Sinna baby=liten tid

Hei folkens. Long time, no see! Lille I har hatt treg mage/luftproblemer de siste par ukene, og det er virkelig forbausende hvor lite annet man får gjort når han skriker. Det er jo nemlig bare å legge alt annet til side, og prøve å hjelpe babyen. Men det er ikke alltid så lett! 

Heldigvis for meg liker han godt å sitte på fanget og kjøre rullestol. Det blir med andre ord noen runder i stua, for å si det sånn. Tirsdag for en uke siden kjørte jeg så mye rundt at det til og med vistes på batteriet på stolen. Det skjer aldri! Det betyr at det er lite tid til å gjøre så mye annet, som for eksempel å blogge. 

I dag er vi på roadtrip til Haugesund, og jeg blogger fra bilen. Jeg liker egentlig ikke å blogge fra bilen, for jeg blir bilsyk, men jeg måtte bare si hei. Grunnen til turen er at lillesøsteren til Mannen fikk baby i mars, og vi må jo hilse på vesla. Vår første niese! Veldig spennende. Og vi liker jo lange bilturer. Nå går Big 5-podkasten på radioen, babyen og assistenten sover i baksetet og roen kan senke seg. 

Vil ønske dere alle en god påske! ? Legger ut bilder av noen av mine yndlingsmennesker i stedet for meg i dag. 

One comment on “Sinna baby=liten tid

  1. God tur til Haugesund! Skal samme vei i mai – da er det konfirmasjon for nevø.
    Føler med deg vedr. bilsyke – jeg klarer knapt å sette meg i en bil før jeg blir kvalm – men jeg kjøpte sånne armbånd som trykker på en spesiell sone – og de funker!!!
    Herlige folk du har i livet ditt – lille I ser ut som en liten skeptiker, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *