Ett år og en dag. 

Ett år og en dag siden det var to streker på testen. Jeg satt på soverommet, klar for å legge meg, og var  forberedt på en negativ test. Ett år og en dag siden jeg vantro ropte på Mannen, kjente tårene presse bak øynene, men likevel ikke klarte å tro på det jeg så. Ett år og en dag siden vi satte inn et nytt kateter og håpet at det var nok urin til en ny test. Og enda en ny test. 

Ett år og en dag siden den nye typen ventetid begynte. En helt annen type venting, en hyggelig type venting. Spenning. Nervøsitet. Lykke. 

366 dager senere sitter en liten plugg på fanget mitt. Han er et like stort matvrak som sine foreldre. En avmålt fyr, men som kan komme med det største smilet, gjerne med vidåpen munn. Allerede kjempesosial, selv om han ikke alltid smiler så mye til gjestene. Likevel en lettelse for oss at han tilsynelatende liker folk, vi som elsker å være sosiale. En tidvis sovebaby. En liten kar som rullet for første gang i dag. 

Jeg har ikke ord for hvor stolt og glad jeg er for at alt har gått så bra de siste 366 dagene. Mannen sa her om dagen “life goal: check”, og det er veldig sånn jeg føler det. Vantro til hvor heldig jeg er. 

2 comments on “366

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *