Reise

Haugesund

Dette innlegget skulle egentlig ha blitt skrevet og publisert sist søndag, men jeg var så sint da Stabæk tapte mot FK Haugesund at jeg klarte ikke å skrive noe pent om byen heller. Jeg er imidlertid (kremt) over det nå (nesten) og i dag er det nye muligheter for tre poeng. Det betyr at jeg endelig kan fortelle om påsketuren til Haugesund. 

Vi kjørte over fjellet og bodde på Scandic Maritim i tre netter (SYKT digg hotellfrokost!). Turen tok syv timer i ren kjøretid, også hadde vi jo pauser innimellom. For oss voksne gikk det ganske greit, med podcastene Sånn er du og S-Town på høytaleranlegget. For lille I gikk seks-seks og en halv time med til søvn hver vei, og resten var skrik. Alt i alt vil jeg likevel si at det gikk bedre enn forventet. Vi var bekymret for om han da ikke ville klare å sove om natta, men han har aldri sovet så godt som i Haugesund. Veldig deilig. 

Dagene der brukte vi sammen med søsteren til Mannen og forloveden hennes, og deres bittelille datter, Kusine. Vi var utrolig heldige med været, det var faktisk nesten slik det har vært i Oslo den siste uka. Jeg tror egentlig at jeg skal la bildene tale for seg, jeg. 

Lite action i gågata om morgenen på Langfredag, gitt. 

Blåste en del, til tross for sol. Men satt med bare armer seinere på dagen! 

Kjekken <3


Altså! Jeg synes vann og blå himmel er så fint! 


De kuleste gutta i gata! 

Det er ikke så lett å ta fine bilder i fart, men jeg anbefaler virkelig kjøreturen Oslo-Haugesund! Så mye fint å se! Jeg koste meg glugg hele veien. 


Norge er vakkert. Også gjennom bilvinduet. 

4 comments on “Haugesund

 1. Fin tur! Skal i komfirmasjon utenfor Haugesund neste helg, så da blir det tur over fjellet. Kjørte dere E134 over Haugastøl? Jeg har beholdt vinterdekk av frykt for å møte snø – så håper det ikke er altfor glatte veier over fjellet..
  Men bildene dine antyder at jeg kan glede meg til flotte forhold. Håper du ikke har fotoshoppa dem noe innmari, hehe.

  1. Hahaha, Photoshop?! Nei. Her er det ikke forsøk på å redigere engang. Ja, tror det var veien vi kjørte. Den forbi Haukeliseter. God tur!!

 2. Så gøy at du var i Haugesund. Visste ikke at dere hadde familie her 🙂
  Jeg er fast leser av bloggen din, og bor i Haugesund.
  Tror jeg hadde blitt litt “starstruck” om jeg plutselig hadde sett deg i gågata eller på kaien her 😉
  Fortsett med den gode blogginga, er innom daglig for å se 🙂
  Kari

  1. Haha. ?? Du får komme bort å hilse om vi sees en gang. Vi kommer jo sikkert tilbake til Haugesund så lenge Svigerinne og familien bor der. Men jeg kommer dessverre ikke til å fortsette med blogging etter i dag, tre og et halvt år var nok ? Klemmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *