(Ny) hverdag, Tetramamma

Små og store seiere

I dag har jeg sett lille I rotere (ikke rulle) omtrent 90 grader og så åle/humpe seg frem omtrent fem centimeter. Han ville til babygymen. Han kom riktignok aldri frem, men det er første gang han har prøvd å nå et mål. Win!

I dag har jeg sett lille I sovne raskt i vogna og sove omtrent en time. Det er ikke hverdagskost om dagen, det er nemlig en liten fyr som vil følge med på alt som skjer. Win! 

I dag har jeg lært hva Syngfoni er av en venn med en sønn som er seks måneder eldre enn lille I. Til kveldsgrøten var han så trøtt og grinete at jeg resignert plasserte ham foran TVen og satte på en sang. Han sluttet å gråte nesten med en gang. Riktignok skrudde jeg av for å få i ham noe grøt, men da hadde han allerede sluttet å gråte. Win! 

I dag har jeg klart å produsere dette blogginnlegget. Win! 

3 comments on “Små og store seiere

  1. Herlig med småttinger og deres framskritt. Og herlig med deg og den flotte bloggen din. Har fulgt deg lenge, men er ikke en som kommenterer så mye. Sangfoni er et supert program for de små. Vi har en tass på to år som er helt hypnotisert innimellom. Det er både lærerikt og flott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *