Vi har verdens beste bloggleserfan! Se så fine klær lille I fikk i posten på fredag:

Vi snakker altså om to par sokker, en body, en genser og en smekke! Hvor utrolig snilt er ikke det? Tusen, tusen takk til Bente. 

Her i huset er dagen før dagen fylt opp av 17.mai-forberedelser. Vi skal, som alltid, ha heldags 17.mai-frokost med vennene våre. Det kommer over 20 stykker, så jeg har handlet fire ganger, tømt Meny for roastbeef (nesten), bakt muffins og spontanshoppet en litt for dyr, men forhåpentligvis veldig god, kransekake. Lille I var ikke på sitt mest samarbeidsvillige i går, men i dag har han heldigvis sovet en del så vi har kommet oss gjennom to do-listen. 

Nå skal jeg hive i meg litt sushi før vi starter på kveldsrutinene med grøt og sånn. Tenk at lille gutt er over 8,3 kg tung nå. Vokser fort! 

Jeg kan dessverre ikke gi dere en selfie i dag. Det skulle vært dusjedag i dag, men ettersom jeg gjerne vil dusje på nasjonaldagen gikk jeg på do i dag i stedet. Jepp, i serien avgjørelser-jeg-ikke-måtte-ta-før er altså dusjing og doing på samme dag ikke lenger et godt alternativ. Resultatet er i alle fall fett og fælt hår og en særs ufresh Carine. Men lover å ta det igjen i morgen! Med lille I i bunad! Jeg gleder meg. 
Ha en fin 16.mai. Og heia Stabæk! 

One comment on “Fan!

  1. Hei Carine?
    Så hyggelig at du likte gaven?
    Ønsker dere alle en riktig fin 17.mai ??
    Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *