Hei Bloggen. 

For aller siste gang. I hvert fall er det det jeg tror, men ingen kan spå fremtiden. Som på de andre årsdagene har jeg satt sammen en liten bildefilm fra det siste året. Den finner dere her

Nytt av året, ettersom det er mitt siste innlegg, er at jeg også har satt sammen alle de fire videoene til en. Den viser altså bilder fra og med ulykkesdagen, til og med i dag. Så om du, uvisst av hvilken grunn, skulle finne på å ha lyst til å se på bilder av meg i ni og et halvt minutt så har du nå muligheten. Den videoen finner dere her


Ellers må jeg si tusen, tusen takk til alle dere som har lagt igjen en kommentar det siste døgnet. Dere har gjort det tristere å slutte enn jeg trodde det skulle bli. Jeg har jo visst at jeg skulle slutte i dag i en lang stund, men selv om jeg var forberedt på det synes jeg det er vemodig. Det er utelukkende på grunn av dere fine mennesker, som legger igjen fine ord til meg. Dere har gitt meg så uendelig mye. Selv dette halvåret, hvor blogginnleggsfrekvensen har dalt betydelig er det fortsatt flere hundre av dere som klikker dere inn hver dag, og rundt tusen forskjellige er innom hver uke. Tusen, tusen takk! Dere er best! 

13 comments on “4 år

 1. ❤❤❤ til alt dette! Så glad for alt jeg har lært av deg, og for all inspirasjon du har gitt. Men nå har jeg jo endelig fått møtt deg ordentlig, så jeg satser på at vi sees igjen – snart! Grillings i sommer kanskje? Olav vil nok sjekke om I har tatt han igjen i størrelse snart ?

 2. Takk for at vi har fått følge deg. Takk for motet ditt, ærligheten og alt du har lært meg. Takk også for at du sier fra om at du slutter. Når bloggere plutselig slutter, kan jeg bli usikker på om jeg bør bli bekymret eller om det er er et godt tegn. Ønsker deg alt godt.

 3. Takk for alt du har delt på bloggen, jeg har fulgt med helt fra begynnelsen – usikker om jeg har kommentert mer enn en gang? Uansett, det har vært flott å lese alle innleggene dine, du skriver morsomt og godt og jeg blir alltid glad av å se det blide fjeset ditt på bildene 🙂 Lykke til videre med mannen og lille I og alt det du finner på (og kom gjerne tilbake til bloggen hvis det blir for kjedelig uten ;)).

 4. Takk for at vi har fått følge deg og dine disse åra. Masse lykke til videre i livet til deg og dine.

 5. Takk for en kjempefin blogg! Nesten litt trist at du gir deg. Jeg har fulgt deg hele veien og er veldig imponert over alt du får til og alt du deler. Lykke til videre?

 6. Tusen takk for at du har gitt så mye av deg selv i disse årene. Jeg har fulgt deg fra starten og kommer helt sikkert til å savne bloggen din. Du er,med ditt direkte språk, et forbilde for mange. Jeg ønsker deg og din lille familie alt godt. Håper livet vil smile til deg.????

 7. Lykke til på livets sti og vei.
  Dette var egentlig veldig trist,egoistisk sett for meg. Det har vært en glede og høydepunkt å lese innleggene dine.
  Klem fra meg.

 8. Har fulgt deg i alle disse årene og blir stadig imponert over deg. Lykke til videre❤️?❤️

 9. Tusen takk for at vi har kunnet følge deg på denne bloggen! Jeg har fulgt deg fra starten, og har lært mye av deg! Ikke minst har du åpnet opp øynene mine for hvilke utfordringer mange av våre medmennesker møter i samfunnet, bl.a pga dårlig tilrettelegging og dårlig kommunikasjon mellom hjelpeapparat og myndigheter. Tusen takk for alle temaer du har satt på dagsorden og alt du har delt med oss følgere ?

  Ønsker deg alt det beste videre ?

 10. Tusen takk for at jeg har fått lære av deg, inspireres av deg og at jeg har fått tatt del i det du har ønsket å dele. Ønsker du og dine lykke til videre <3
  Stor klem

 11. Du betyr enormt mye for oss alle. Tusen takk for at du har delt så mye av deg selv. DU har gjort oss alle til ett bedre medmenneske. Lært oss å verdsette livet og menneskene rundt oss, vi er svært ydmyk og takknemlig for alt. Ønsker deg og dine alt godt i livet, gi aldri opp du må fortsette og være positive og like fantastisk som du er. Verden trenger gode forbilder som deg, du gjør verden til et litt bedre sted for oss alle. Stå på, og lykke, så UTROLIG STOLT AV DEG!

 12. Jeg kommer til å savne innleggene dine. Jeg har kost meg med ditt skråblikk på hverdagen og gode humør? Jeg har lært mye av deg og din livssituasjon som jeg tar med meg videre? Lykke til videre – ønsker deg alt godt✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *