Jeg trenger nye assistenter!

Jeg heter Carine, er 31 år og bor i Oslo sammen med mannen min og vår lille gutt på litt over 1 år. Jeg jobber i forskningsavdelingen på Folkehelseinstituttet, noe jeg synes er kjempespennende fordi jeg får brukt mastergraden min i sosiologi i hverdagen. På fritiden er jeg ivrig fotballsupporter, vindrikker og brettspiller. Jeg tilbringer mye tid med venner, liker å reise og å bare kose meg hjemme med mannen. I tillegg bruker jeg selvsagt en del tid på matlaging, husarbeid og handling.

16.06.13 var jeg utsatt for en fallulykke og brakk nakken. Dette gjorde at jeg fikk en alvorlig skade på ryggmargen og havnet i rullestol, med lammelser fra brystet og ned. Det betyr at jeg trenger noen til å være mine armer og bein. Jeg trenger hjelp til å komme meg rundt til, og delta på, aktivitetene jeg drev med før, i tillegg til å komme meg til jobb og fysioterapi.

Hjemme trenger jeg hjelp til husarbeid, som rydding, vasking, matlaging og morgenstell. Dette innebærer hjelp til dusj, påkledning og til å komme meg på toalettet. I tillegg trenger jeg hjelp til forflytning mellom rullestoler og fra stol til seng.

Arbeidet vil primært være på morgen og dagtid på hverdager, og på dagtid i helgene, men noe kveldsjobbing og nattarbeid kan forekomme. I tillegg kan det bli aktuelt å bli med på reiser. Å kunne snakke flytende norsk er et krav, fordi mye av jobben går ut på å kommunisere med meg. Erfaring med lignende arbeid er positivt, men ikke et krav. Det er også nødvendig at du har førerkort til personbil, fordi jeg har en bil, men kan ikke kjøre selv. Ettersom stell er en del av jobben foretrekker jeg at det er kvinner som søker. Personlig egenhet vektlegges, da kjemien mellom meg og assistenten må stemme for at vi begge skal trives.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått beholde de samme ansatte over lang tid, men nå er mange ferdig med studier samtidig og jeg trenger en god del nye folk, både faste ansatte og tilkallingsvikarer. De faste stillingene kan være alt fra 20% til 80%. Det er fint om du spesifiserer i søknaden hvor mye du har lyst til å jobbe, eller om du foretrekker en tilkallingsvaktstilling. Jeg trenger en til tre faste assistenter og en til tre tilkallingsvikarer. Stillingene passer for eksempel svært godt som deltidsjobb ved siden av studier. Intervjuer vil bli avholdt i juni, men stillingene har ikke oppstart før tidlig i august. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Jeg benytter meg av Aleris som bpa-levrandør. Formell arbeidsgiver vil derfor bli dem, men det er jeg som blir arbeidslederen din.

Søknad og CV kan sendes til carine.bpa@gmail.com. Har du spørsmål kan de også sendes på epost. Søknadsfrist 16.05.18.

Share

Leave a Reply